Kindercoaching

De YellowFlowAcademy biedt coaching aan kinderen en jongeren en hun ouders, op het gebied van talentontwikkeling en zijnsoriëntatie.

De YellowFlowAcademy zet kinderen en jongeren in hun kracht.

De YellowFlowAcademy onderzoekt samen met jou: Wat maakt dat je niet lekker in je vel zit? En hoe kan je hier het beste mee omgaan?

En… we kijken ook naar: welk gedrag is jouw sterke punt, wat zijn je talenten, wat is jouw kracht? Hoe, waar en wanneer kan ik dit het beste inzetten? Kortom: wat is de kern van jouw ‘zijn’.

Je kunt bij de YellowFlowAcademy terecht met vragen als:

Ik zit niet lekker in mijn vel en wil ontdekken hoe dat komt.

Hoe kom ik weer in mijn kracht?

Ik heb een diagnose of label (bijvoorbeeld hooggevoelig, hoogbegaafd, ad(h)d, autisme) gekregen: Hoe kan ik hier het beste mee omgaan? Wat zijn de talenten die hierbij horen? Hoe zet ik die in?

Ik zit op school in een (aantal) ‘bijspijker’ groepjes of heb extra (huiswerk) begeleiding. Daar word ik best onzeker van. Ik wil me ook focussen op wat wél lukt en mijn talent juist leren inzetten.

Ik ben blijven zitten en voel me daar niet fijn bij. Wat helpt?

Door de Coranaperiode zit ik niet lekker in mijn vel. Wat kan ik doen om me beter te voelen?

Ik moet een school-of studiekeuze maken maar weet niet wat het beste bij mij past. Hoe weet ik welke studie of vervolgopleiding bij me past?

Of misschien heb je een andere vraag. Stel ‘m gerust...

Bij de YellowFlowAcademy kijken we naar je potentieel, je talent, dat wat je gemakkelijk af gaat, waar je goed in bent, waar je energie van krijgt. We kijken hoe en wat, je wanneer en waar wilt inzetten. Samen met je ouders, of alleen met jou.

De YellowFlowAcademy begeleidt verschillende manieren: In een gesprek of aantal gesprekken | Tijdens een wandeling | Met diverse inzicht gevende oefeningen en spelletjes | Op een creatieve manier | Kom alleen of met je ouder(s) / begeleider(s). We gaan ieder geval altijd op zoek naar jouw zijnskenmerken en je talent. En zetten je in je kracht.

Wil je meer weten, of een afspraak maken? Na een telefonische intake spreken we af welke begeleiding het beste aansluit.

Zoek je begeleiding als ouder(s)? Kijk dan bij oudercoaching.

talentontwikkeling kinderen utrecht yellowflowacademy