Talentenparade

Doe de TalentenParade met je klas, groep, school of BSO: Lessen, inspiratie en to do’s over talentontwikkeling voor kinderen van groep 1-8.

Werk jij met talentontwikkeling binnen jouw organisatie of praktijk? Of wil je dit gaan doen? Dan is de TalentenParade iets voor jou! Ga met kids aan de slag met vragen als: waar krijg jij energie van? Wanneer ben jij ‘unstoppable’? Wat gaat je gemakkelijk af? Welke combinatie van talenten maakt jou UNIEK? Ontdek het met de de lessen van de TalentenParade!

Laat kinderen kennismaken met talentontwikkeling. Doe af en toe een losse les over het ontdekken van je talent, bijvoorbeeld tijdens een seo uur, of tijdens een themaweek. Geef elkaar een talentencompliment of maak een fotolijstje over jezelf en jouw talent! Voor de onder-, midden- en bovenbouw! Meer info…

Je ontvangt 6 exclusieve lessen over talentontwikkeling die je zo kunt inzetten binnen jouw organisatie. Deze lessen kun je bijvoorbeeld geven tijdens een themamaand Talent, of gedurende het jaar tijdens een seo-uur. Tijdens deze lessen gaan kinderen dieper in op vragen als: Wat is talent? Wat vind ik echt leuk om te doen? Welke combinatie van talenten maakt mij UNIEK? Hoe kan ik mijn talent inzetten? En hoe zet ik mijn talent later in? Sluit de lessenserie af met een spetterende TalentenParade.

De TalentenParade Zilver is er voor de onder-, midden – en bovenbouw:

In de TalentenParade gaat het om Doen, Ontdekken en Reflecteren. Want op deze manier ontdek je of je iets leuk vindt. De thema’s van de lessen zijn breed en divers. Zo valt er heel wat te ontdekken over jezelf!

talentontwikkeling kinderen utrecht yellowflowacademy