Talentenparade

Lessen, inspiratie en to do’s over talentontwikkeling voor kinderen van groep 1-8. Doe de TalentenParade met je klas, groep, school of BSO.

Werk jij met talentontwikkeling binnen jouw organisatie? Of wil je dit gaan doen? Dan is de TalentenParade iets voor jou! Ga met kids aan de slag met vragen als: waar krijg jij energie van? Wanneer ben jij ‘unstoppable’? Wat gaat je gemakkelijk af? Welke combinatie van talenten maakt jouw UNIEK? Ontdek het met de de lessen van de TalentenParade! Er zijn er 3 smaken:

Kennismaken met talentontwikkeling in jouw organisatie? Doe af en toe een losse les over het ontdekken van je talent, bijvoorbeeld tijdens een seo uur, of tijdens een themaweek.

Je ontvangt 6 exclusieve lessen over talentontwikkeling die je zo kunt inzetten binnen jouw organisatie. Deze lessen kun je bijvoorbeeld geven tijdens een themamaand Talent, of gedurende het jaar tijdens een seo-uur. Tijdens deze lessen gaan kinderen dieper in op vragen als: Wat is talent? Wat vind ik echt leuk om te doen? Hoe kan ik mijn talent meteen inzetten? Hoe zet ik mijn talent later in? Sluit de lessenserie af met een feestelijke TalentenParade.

Meer dan 30 lessen over talentontwikkeling. Voor groep 1-8. In deze lessenserie word je als leerkracht of pedagogisch medewerker aan de hand meegenomen op het gebied van talentontwikkeling: het hele jaar door leuke inspirerende lessen. De lessen zijn opgedeeld in thema‚Äôs: Filosofie | Techniek | Natuur | Beweeg |  Creatief | Beroepen. Je kunt de lessen ook volgens je eigen planning inzetten.

Je Talent ontdekken doe je door te doen en uit te proberen. Want dan pas, weet je of je het leuk vindt. Daarom zijn de lessen en thema’s in de TalentenParade breed gekozen. Er valt heel wat te ontdekken over jezelf!

Of bestel meteen!

Wil je liever lessen op maat voor jouw organisatie? Mail of bel dan even.

talentontwikkeling kinderen utrecht yellowflowacademy