Workshop professionals

Word je bewust van jouw talent en dat van je collega’s. En leer alles over het inzetten van talentontwikkeling in jouw organisatie.

Tijdens deze workshop van een dagdeel, krijg je concrete handvatten om talentontwikkeling vorm te geven op jouw school of BSO. Doe deze workshop bijvoorbeeld tijdens een studiedag!

Inspiratie

Je krijgt een stevige theoretisch basis: we kijken vanuit een breed perspectief naar het begrip talent: inspiratie vanuit de filosofie, pedagogiek, psychologie en neuropsychologie. Verder gaan we in op de talentenkenmerken van Generatie Alpha: de kids van nu. Wees niet bang, je hoeft niet alleen maar te luisteren: je gaat met je team concreet aan de slag om de theorie in jouw praktijk van alle dag te verwerken. Een inspirerend dagdeel met diepgang, praktisch gericht. Aan het eind van de workshop loop je de deur uit met een dosis inspiratie, positiviteit en to do’s om talentontwikkeling in jouw organisatie verder vorm te geven.

Jij bent aan ZEDD

We zoomen in op talentontwikkeling binnen jouw organisatie. We onderzoeken wat je al doet met betrekking tot talentontwikkeling en wat je nog wilt ontwikkelen. Je krijgt concrete tips en tools aangereikt vanuit het Model ‘Jij bent aan ZEDD’, ontwikkeld door de YellowFlowAcademy. Via dit model ontdekken kinderen hun talent en hoe ze een combinatie van hun talent kunnen inzetten.

TalentenParade

Daarbij ontvang je de TalentenParade Goud voor de onder, midden, -en bovenbouw, inclusief twee prentenboeken over talentontwikkeling. Met deze boeken en lessen kun je meteen aan de slag met talentontwikkeling in jouw klas of groep.

talentontwikkeling kinderen

Resultaat

Je kent verschillende theorieën over talentontwikkeling uit de filosofie, pedagogiek, psychologie en neuropsychologie

Je weet waar je op moet letten bij Generatie Alpha met betrekking tot talent

Je kent de 4 elementen van het door de YellowFlowAcademy ontwikkelde model “Jij bent aan ZEDD” en weet deze in te zetten bij talentontwikkeling in jouw organisatie

Je hebt tools om talentontwikkeling in jouw organisatie en in jouw klas in te zetten

Je ontvangt de lessen van de TalentenParade voor de hele school of BSO

Waar: De inspirerende locatie Buitenplaats Doornburgh in Maarssen | Wie: Voor elke organisatie die met kinderen werkt. Minimaal 6, maximaal 15 personen | Investering: Op aanvraag

Ja! ik wil deze workshop doen!

Reactie directeur BSO: “Mijn pedagogisch medewerkers waren geïnspireerd door de workshop. Ze konden daarna meteen aan de slag met de lessen van de TalentenParade, tijdens de talentenweek.”

Reactie leerkracht: “Erg leuke interactieve workshop. Veel geleerd en gedaan! Kon daarna meteen aan de slag met de talentenlessen.”

talentontwikkeling kinderen utrecht yellowflowacademy