Workshop professionals

Word je bewust van jouw talent en dat van je collega’s. En leer alles over het inzetten van talentontwikkeling in jouw organisatie.

Tijdens deze workshop van een dagdeel, krijg je concrete handvatten om talentontwikkeling vorm te geven op jouw school of BSO. Doe deze workshop bijvoorbeeld tijdens een studiedag!

Inspiratie

Je krijgt een stevige theoretisch basis: we kijken vanuit een breed perspectief naar het begrip talent: inspiratie vanuit de filosofie, pedagogiek, psychologie en neuropsychologie. Verder gaan we in op de talentenkenmerken van Generatie Alpha: de kids van nu. Wees niet bang, je hoeft niet de hele ochtend te luisteren: je gaat met je team concreet aan de slag om de theorie in jouw praktijk van alle dag te verwerken. Een dagdeel met diepgang, praktisch gericht. Aan het eind van de workshop loop je de deur uit met een dosis inspiratie, positiviteit en to do’s om talentontwikkeling in jouw organisatie vorm te geven.

Jij bent aan ZEDD

Ook zoomen we dieper in op talentontwikkeling binnen jouw organisatie. We onderzoeken wat je al doet met betrekking tot talentontwikkeling en wat je nog wilt ontwikkelen. Je krijgt concrete tips en tools aangereikt vanuit het Model ‘Jij bent aan ZEDD’, ontwikkeld door de YellowFlowAcademy.

TalentenParade

Daarbij ontvang je de TalentenParade Goud voor de onder, midden, -en bovenbouw, inclusief twee prentenboeken over talentontwikkeling. Met deze boeken en lessen kun je meteen aan de slag met talentontwikkeling in jouw klas of groep.

talentontwikkeling kinderen

Resultaat

  • Je kent verschillende theorieën over talentontwikkeling uit de filosofie, pedagogiek, psychologie en neuropsychologie
  • Je weet waar je op moet letten bij Generatie Alpha met betrekking tot talent
  • Je kent de 4 elementen van het door de YellowFlowAcademy ontwikkelde model “Jij bent aan ZEDD” en weet deze in te zetten bij talentontwikkeling in jouw organisatie
  • Je hebt tools om talentontwikkeling in jouw organisatie en in jouw klas in te zetten
  • Je ontvangt de lessen van de TalentenParade voor de hele school of BSO

Waar: De inspirerende locatie Buitenplaats Doornburgh in Maarssen | Wie: Voor elke organisatie die met kinderen werkt. Minimaal 6, maximaal 15 personen | Investering: Op aanvraag

Ja! ik wil deze workshop doen!

talentontwikkeling kinderen utrecht yellowflowacademy