kindercoach op school

Ben je directeur of leerkracht op een basisschool in de regio Utrecht en zoek je kortstondige individuele begeleiding voor kinderen die (tijdelijk) uitvallen?

De YellowFlowAcademy biedt individuele begeleiding voor kinderen die tijdelijk niet in de klas kunnen deelnemen.

Herken je een van de onderstaande voorbeelden?

Het kind vindt het in de klas te druk en vertoont daardoor ‘storend’ gedrag. Andere kinderen hebben hier last van en het hindert de leerkracht om goed les te kunnen geven.

Het kind kan de hoeveelheid prikkels in de klas niet aan en vertoont hierdoor onrustig gedrag.

Het kind is hoogbegaafd. In de klas kan onvoldoende aandacht geschonken worden aan zijn of haar leerbehoefte.

Je wacht op de uitslagen van een IQ-test of psychologisch onderzoek en je zoekt een tijdelijke oplossing om het kind individueel te begeleiden.

Het kind heeft een diagnose van autisme of ad(h)d en wacht op een plek op een andere school. Je wilt en kunt het kind niet thuis laten zitten.

Door persoonlijke omstandigheden zit een kind niet lekker in zijn of haar vel. Dit merk je in het gedrag. De leerkracht en kinderen in de klas hebben hier last van en het heeft effect op de sfeer en het leerklimaat in de klas.

De YellowFlowAcademy biedt kortstondige hulp bij jou op school om kinderen te begeleiden op zijn of haar niveau. Bijvoorbeeld voor een paar uur per week of per dag. Wat we bijvoorbeeld doen:

Werken aan mindset | Begeleiding op maat bij werk uit de klas | Oefeningen en spelletjes om inzicht krijgen in eigen gedrag | Aandacht voor talentontwikkeling | Focus op wat goed gaat en waar het kind energie van krijgt

Nieuwsgierig naar mijn werkwijze of wil je meer weten?

talentontwikkeling kinderen utrecht yellowflowacademy