Over YellowFlow

De YellowFlowAcademy zet kinderen en jongeren in hun kracht en kijk naar: Wie ben je werkelijk, in je volle potentie?

De YellowFlowAcademy biedt workshops, coaching en lesmaterialen op het gebied van talentontwikkeling. Voor ouders, kinderen en professionals.

Wil je meer weten? Neem contact op.

talentontwikkeling kinderen
talentontwikkeling kinderen

Over Nanda de Vries

yellowflowacademy nanda de vries talentontwikkeling nandadevries utrecht

In 2020 heb ik de YellowFlowAcademy opgericht: om kinderen zich bewuster te laten worden van hun talent.

Als gedragswetenschapper, leerkracht basisonderwijs, trainer, coach, moeder, en onderwijsontwikkelaar vind ik ontwikkeling van mensen fascinerend. Met name het ontwikkelen van je potentieel, je talent: doen waar je energie van krijgt, waar je goed in bent en wat je goed af gaat. En dan niet gericht op prestatie, maar doen wat bij jou past. Hoe sta jij in je kracht?

Na een tijd in het basisonderwijs gewerkt te hebben, heb ik me via diverse (post HBO) opleidingen en nascholingen verder ontwikkeld op het gebied van persoonlijk leiderschap, talentontwikkeling, hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid, autisme en ad(h)d. Ik heb in diverse (non) profit organisaties gewerkt als trainer en coach.

Door mijn persoonlijke en professionele bril zie ik steeds meer kinderen worstelen met het huidige (onderwijs) systeem. “Het lijkt wel of er een ander type kind is”, hoor ik mensen wel eens zeggen. Ook merk ik dat kinderen steeds makkelijker en vaker een label krijgen. Dit kan verhelderend werken. Maar niet voor iedereen.

Laten we naar het gedrag van kinderen kijken. En van daaruit kijken wat ze nodig hebben.

Daarbij is focussen op talentontwikkeling van belang. Want juist als je weet wat je talent is, kun je dit gericht inzetten. Het focussen op je talent werkt positief en stimulerend. Het vergroot de kans om op een voor jou passende plek in de maatschappij terecht te komen.

Veel vaardigheden, gedrag en overtuigingen worden tijdens je jeugd gevormd en aangeleerd. Dus het leren over je ontwikkeling en met name je talent en je ‘zijn’, kan niet vroeg genoeg beginnen!

Mijn begeleiding is intuïtief, creatief, positief, systemisch, praktisch gericht en out of the box.

Wat anderen over mij zeggen: “inspirator, gevoelsmens, nuchter, rustig, speels en creatief”.

Ik hoop je gauw te zien.