Over YellowFlow

De YellowFlowAcademy is een buro voor talentontwikkeling en richt zich op ontwikkelen van mindset, zelfvertrouwen en talent en biedt

Coaching 

Lesmaterialen 

Inspiratie sessies

Wil je meer weten? Neem contact op.

talentenparade talentontwikkeling utrecht workshop talentenles

Waarom talentontwikkeling?

Juist je talent kennen, in deze tijd en in de toekomst, is van belang. Er is zoveel te kiezen! De kids en jongeren van nu, gaan later waarschijnlijk steeds meer samenwerken binnen netwerken, vanuit hun eigen expertise. Juist als je weet wat je talent is, kun je dit gericht inzetten. Het focussen hierop werkt positief en stimulerend, maakt je weerbaar en geeft zelfvertrouwen. Het onderzoeken en kennen van je talent, zal een bijdrage leveren aan een passende plek in de maatschappij.

Veel vaardigheden, gedrag en overtuigingen worden tijdens je jeugd gevormd en aangeleerd. Dus het leren over je ontwikkeling en met name je talent en je ‘zijn’, kan niet vroeg genoeg beginnen!

Over Nanda de Vries

De aanleiding…

Na de Corona periode viel het me op dat veel kinderen in extra ‘bijspijker klasjes’ kwamen: om ‘achterstanden in te halen’. Het effect op veel kids? Onzekerheid en verminderd zelfvertrouwen. Sommige kinderen ontwikkelden psychische problemen of werden somber.

Daarnaast werk ik met neurodiverse kinderen en jongeren. Het valt me op dat kinderen en jongeren steeds makkelijker en vaker een label krijgen. Ik zie steeds meer kinderen worstelen met het huidige (onderwijs) systeem. Een gevolg kan zijn: stagnatie op school of thuis, geen passend onderwijs krijgen, niet begrepen worden, misdiagnoses, boosheid, frustratie, over -of onderprikkeling, geen passende hulp krijgen en… kinderen die niet goed in hun vel zitten, ongelukkig of zelfs depressief zijn.

Dit maakt dat ik de YellowFlowAcademy heb opgericht: Workshops, coaching en lesmaterialen over het ontwikkelen van mindset, zelfvertrouwen en talent.

Mijn expertise…

Ik ben moeder, juf en gedragswetenschapper en vind ontwikkeling van mensen fascinerend. Met name het ontwikkelen van je potentieel, je talent: doen waar je energie van krijgt, waar je goed in bent en wat je goed af gaat. En dan niet gericht op prestatie, maar doen wat bij jou past. Hoe sta jij in je kracht?

Na een tijd in het basisonderwijs gewerkt te hebben, heb ik in diverse organisaties gewerkt als trainer en coach. Ik heb diverse (post HBO) trainings- en coachopleidingen gevolgd. En heb me ontwikkeld op het gebied kindercoaching, systemisch- en energetisch coachen, persoonlijk leiderschap, talentontwikkeling, hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid, autisme en ad(h)d.

Als professional en als moeder heb ik een schat aan ervaring met het begeleiden van (neurodiverse) kinderen en jongeren. Ik combineer in mijn begeleiding technieken en theorieën uit oplossingsgericht coachen, positieve psychologie, mindfulness, kunstzinnig-en dynamisch coachen, energetisch werk en uit de wetenschap: neuropsychologie, psychologie, (ortho)pedagogiek, systemischwerk en filosofie.

Ik adviseer, begeleid en inspireer je graag vanuit mijn expertise.

Mijn begeleiding is:

Intuïtief, creatief, positief, systemisch, praktisch gericht en out of the box.

talentontwikkeling kinderen

Wat anderen over mij zeggen:

“Inspirator, gevoelsmens, nuchter, rustig, speels en creatief”.