Lesmaterialen

YellowFlowAcademy ontwikkelt lesmaterialen en schrijft kinderboeken op het gebied van talentontwikkeling. Voor het basisonderwijs, BSO’s, kindercoaches, ouders en natuurlijk kinderen.

De YellowFlowAcademy werkt samen met organisaties en maakt lesmaterialen en lesmethodes op maat. Een greep uit de materialen zie je hieronder:

Wis&Vis: Prentenboeken en lesmaterialen over het ontdekken van je talent en over de ontwikkeling van kinderen, voor kinderen van 4-7 jaar. Meer weten? Kijk op www.wisenvis.nl. Of bestel de boeken van Wis&Vis direct hier.

Reactie ouder: “Wat goed om kinderen om deze manier aan te moedigen en positief over zichzelf te laten zijn.”

Reactie kind: “Ik wil eerst Wis&Vis lezen, dan pas ga ik slapen…”

Nieuwskidz: Een lesmethode voor de bovenbouw over het omgaan met diverse media: over social media, herkennen van fake news en het verschil tussen de papieren krant en online media.

Reactie Leerkracht: “De kinderen leren ontzettend veel over het gebruik van verschillende media en het herkennen van fake news.”

Reactie leerling: “Erg leuke en creatieve lessen. We hebben zelf een krant gemaakt, een artikel geschreven en een interview afgenomen. En… fake news herkend.

Workshop Talent: Kinderen ontdekken hun talent op een speelse manier. Ze verwerken hun inzichten op een manier die bij hun talent past.

Reactie kind: “Met dít talent, ga ik komende week meteen aan de slag!”

Reactie begeleider: “Wat goed om te zien dat kinderen zich zo bewust worden van hun talent. De kids vonden het leuk en hebben heerlijk gewerkt.”

Masterkidz: Een methode voor kinderen in de bovenbouw. Taal, rekenen, projectmatig -en thematisch werken. Drie jaar lang, één dag in de week leren met je doe-slimheid.

Reactie leerling: “Juf! Door dat ik het nu DOE, snap ik de breuken nu eindelijk écht!”

Reactie leerkracht: “Ik heb een ander kind in mijn klas. Ik merk, doordat de stof bij Masterkidz anders wordt aangeboden, het kind beter meekomt in de stamklas.”

Brainwave: Lesmaterialen voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong. Kinderen worden uitgedaagd in denken, creativiteit, executieve functies, mindset en samenwerken.

Reactie leerkracht: “De kids worden uitgedaagd in samenwerken en het ontwikkelen van hun executieve functies. Heel goed!”

Voor samenwerking: neem contact op.

De YellowFlowAcademy werkt en werkte onder andere samen met:

wereldkidz
IMC Basis