Lesmaterialen

Werk jij met talentontwikkeling binnen jouw organisatie of praktijk? Of wil je thuis met kinderen aan de slag met talent? Dan zijn de lesmaterialen van de TalentenParade iets voor jou! Ga met kids aan de slag met vragen als: Waar krijg jij energie van? Wat gaat je gemakkelijk af? Welke combinatie van talenten maakt jou UNIEK?

Op deze pagina vind je posters, gesprekskaartjes, complimentenkaartjes, lossen lessen of een pakket van 6 lessen, voor een themaweek of themamaand over talent. En als je dan toch bezig bent, hang dan meteen die leuke Talenten-Vlaggenlijn op!

Losse Lessen

Laat kinderen kennismaken met talentontwikkeling. Doe af en toe een losse les over het ontdekken van je talent, bijvoorbeeld tijdens een seo uur, of tijdens een themaweek. Geef elkaar een talentencompliment of maak een fotolijstje over jezelf en jouw talent! Of bekijk de animatie van Dierensportclub Sterk&Gezond en doe bijpassende les. De lessen zijn voor de onder-, midden- en bovenbouw! Bekijk de lessen in de shop.

Bekijk en beluister hier het verhaal van DierenSportClub Sterk&Gezond en doe de bijpassende les

Lessen serie: TalentenParade Zilver

Je ontvangt 6 exclusieve lessen over talentontwikkeling die je zo kunt inzetten binnen jouw organisatie. Deze lessen kun je bijvoorbeeld geven tijdens een themaweek of themamaand Talent, of gedurende het jaar tijdens een seo-uur. Tijdens deze lessen gaan kinderen dieper in op vragen als: Wat is talent? Wat vind ik echt leuk om te doen? Welke combinatie van talenten maakt mij UNIEK? Hoe kan ik mijn talent inzetten? En hoe zet ik mijn talent later in? Sluit de lessenserie af met een spetterende TalentenParade.

Jij bent aan ZEDD

Het bijzondere aan deze materialen is, dat kinderen op verschillende niveaus met talentontwikkeling bezig zijn. Ze ontdekken talent via hun Zintuigen, Emoties, Denken en Doen. Jij bent aan ZEDD dus!

De thema’s van de lessen zijn breed en divers. Zo valt er heel wat te ontdekken over jezelf! De TalentenParade Zilver is er voor de onder-, midden – en bovenbouw:

talentenparade talentontwikkeling utrecht workshop talentenles

Reacties van leerkrachten:

“Super leuke les en lekker positief” – leerkracht groep 6

“Heel leuk en creatief gemaakt” – leerkracht kleutergroep

“Juist door het doen en beleven, ontdek je nieuwe dingen over jezelf” – leerkracht groep 7

Wat een mooie talenten ontdekken de kinderen van zichzelf, daar was ik zonder dit materiaal niet gekomen“- pedagogisch medewerker BSO

talentontwikkeling kinderen utrecht yellowflowacademy