Losse lessen

Ontdek je Talent met de TalentenParade!

Geef een talentenles tijdens een seo uur in de klas, of tijdens een talentenweek op je BSO of school. Of gebruik een les in jouw coachpraktijk. Laat kinderen op verschillende manier ontdekken waar ze energie van krijgen. Wanneer zijn ze ‘unstoppable‘? Wat vinden anderen dat ze goed kunnen?

Geef elkaar bijvoorbeeld een TalentenCompliment. Creëer een nieuw beroep dat aansluit bij jouw talent. Bespreek met elkaar verschillende stellingen over talentontwikkeling. Geef jouw talenten weer in een door jouw nieuw ontwikkeld dier! Of ontwerp een fotolijstje over jouw talent. Sluit de lessenreeks af met een TalentenTentoonstelling om andere te inspireren met jouw talent, of laat je inspireren door de talenten van anderen. Voor kids van 8-12 jaar.

Je kunt al een losse les bestellen voor €2,00.

Reactie van een leerkracht: “Wat een ontzettend pakkende lessen over het ontdekken van je talent. Zo positief. Erg leuke ideeën om in te zetten in je groep.”

Reactie leerkracht basisschool: “Wat een inspirerende lessen voor de kinderen. Er komen verrassende talenten naar voren bij de kinderen!”

Reactie directeur BSO: “Mijn pedagogisch medewerkers hebben de lessen met veel plezier gegeven. Ze zijn concreet en makkelijk te gebruiken.”

Reactie van een ouder: “Dit had ik eerder moeten weten…”

talentontwikkeling kinderen utrecht yellowflowacademy