Oudercoaching

“Het lijkt soms wel of er een ander ‘type’ kind rond loopt tegenwoordig.” Herken je deze uitspraak? Veel kinderen uit Generatie Alpha -de kids van nu- zijn gevoeliger, kritischer en autonomer dan hun ouders dat waren in hun jeugd. Misschien wel iets wat de wereld op dit moment en in de toekomst nodig heeft…

De YellowFlowAcademy biedt begeleiding aan ouders op het gebied van opvoeden en begeleiden van deze gevoelige kids. Is onderstaande herkenbaar voor jou:

Mijn kind is heel gevoelig voor prikkels en is snel overprikkeld

Mijn kid is snel boos. Als hij boos is, is hij niet meer aanspreekbaar

Mijn dochter heeft een tekening gemaakt, maar iets staat er niet helemaal goed op, en meteen moet de tekening de prullenbak in

Mijn kind wil niet naar de BSO, hij vindt het te druk

Mijn kind kan niet tegen al die labeltjes in haar kleding

Hoe kom ik toch die drukke Sinterklaas -en Kersttijd door met mijn kids? Ze zijn snel uitgeput van een bezoekje. Ze worden vervelend en willen naar huis

Mijn kind is snel van slag als ik even boos ben

Op vakantie is het altijd lastig dat er niet een echte planning is. De kinderen willen precies weten waar ze aan toe zijn. Maar dat kan toch niet altijd in de vakantie?!

Mijn kind weigert soms naar school te gaan

Mijn kind zit na de Corona Pandemie een stuk minder lekker in haar vel. Wat kunnen we er aan doen om haar weer beter in haar vel te laten zitten?

Mijn kind heeft na Corona extra begeleiding nodig op school, om bij te blijven. Daar wordt hij erg onzeker van. Hoe kunnen we dat goed begeleiden?

Als professional en als moeder heb ik een schat aan ervaring met bovenstaande situaties. Ik combineer in mijn begeleiding technieken en theorieën uit mindfulness en energetisch werk en uit de wetenschap: neuropsychologie, psychologie, (ortho)pedagogiek, systemisch werk en filosofie.

Wil je meer weten, of een afspraak maken? Na een telefonische intake spreken we af welke begeleiding het beste aansluit. Soms is één gesprek al genoeg om verder te kunnen, soms is het fijn om er meer te plannen.

talentontwikkeling utrecht workshop talentenles nanda de vries nandadevries