Coaching

talentenparade talentontwikkeling utrecht workshop talentenles

Sommige kinderen vinden het lastig om in het huidige (onderwijs)systeem, mee te komen.

Het zijn vaak kinderen met neurodiverse kenmerken zoals ad(h)d, autisme, hoogbegaafd of hooggevoelig. Soms zijn het kinderen die heel snel leren, of juist op een praktische manier. Sommigen spreken van nieuwetijdskinderen.

Wat ik bij veel van deze kinderen herken is een gevoel van frustratie. En het gevoel niet goed genoeg te zijn. Omdat ze steeds maar weer tegen een muur aanlopen: het systeem waar ze niet inpassen. Ze kunnen hun ei niet kwijt en kunnen niet op die manier leren die bij ze past.

Deze kinderen die niet meekomen in het systeem denken daardoor al snel: ik kan het niet. Het zelfvertrouwen dat daalt. En daar kunnen ze hun hele verdere leven last van hebben.

Als professional en als moeder, heb ik veel van deze kinderen mogen ontmoeten en begeleiden. Fantastische kinderen! Met zoveel talent en potentie. Het komt er alleen niet altijd uit, omdat ze in een systeem ‘gevangen’ zitten waar hun talenten niet makkelijk tot uiting kunnen komen.

Dit maakt dat ik de YellowFlowAcademy heb opgericht. Mijn missie is om deze kinderen inzicht te geven in zichzelf.

Ik begeleid kinderen, hun ouders en professionals, in de zoektocht naar hun zijnskenmerken, hun kwaliteiten en talent. En in het aanleren van groei-mindset, omgaan met boosheid en frustratie.

Herken bovenstaande? En kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Ik help je graag vanuit mijn ervaring en expertise.

De individuele coachgesprekken vinden plaats in mijn praktijkruime op Buitenplaats Doornburgh in Maarssen of online. Voor kindercoaching op school kom ik uiteraard naar jouw organisatie.

talentontwikkeling kinderen utrecht yellowflowacademy